Speeltuin

Speeltuin

Para-Construct, specialist in het maken van speeltuinen in Evergem

Jouw Kinderen, Jouw Avontuur: Speeltuigen van Houten Constructies door Para-Construct

Para-Construct staat voor jou klaar om een speelse en veilige omgeving voor jouw kinderen te creëren. Daarom bieden wij jou onze prachtige speeltuigen aan, gemaakt op basis van kwaliteitsvolle houten constructies, om jouw tuin om te toveren tot een spannende speelplek voor jouw kinderen.

Met onze speeltuigen kunnen kinderen hun verbeelding de vrije loop laten en eindeloos plezier beleven. Of het nu gaat om een boomhut, een speelhuisje, een klimrek of een zandbak, onze houten constructies bieden talloze mogelijkheden om jouw kinderen te vermaken en actief te houden in de buitenlucht.

Jouw speeltuigen kunnen volledig worden aangepast aan de leeftijd en interesses van jouw kinderen. Ons ervaren timmerbedrijf staat klaar om samen met jou het perfecte ontwerp te creëren dat aansluit bij jouw tuin en de behoeften van jouw kinderen. Kies uit verschillende kleuren, stijlen en accessoires om een speeltuin te creëren die de verbeelding van jouw kinderen prikkelt en hun dromen tot leven brengt.

Speeltuin
Speeltuin 2
Ontdek veilig spelen en avontuur

Veiligheid staat bij ons voorop, en daarom zorgen we ervoor dat onze speeltuigen voldoen aan strenge veiligheidsnormen. Onze houten constructies zijn stevig en duurzaam, zodat jouw kinderen veilig kunnen spelen en genieten van hun avonturen in de buitenlucht.

Met Para-Construct geef je jouw kinderen de ultieme speelervaring met onze speeltuigen als houten constructies. Neem vandaag nog contact met ons op en laat ons jou helpen bij het realiseren van een magische speeltuin in jouw tuin. Met onze speeltuigen stimuleren we de creativiteit en het plezier van jouw kinderen, terwijl ze actief bezig zijn in de frisse buitenlucht.

Bij Para-Construct geloven we in het creëren van geweldige speelplekken die kinderen inspireren en ouders geruststellen met veilige en kwalitatieve constructies. Maak van jouw tuin een paradijs voor jouw kinderen met onze speeltuigen van houten constructies. Wij zijn gevestigd in Evergem van waaruit wij ons zoal verplaatsen naar regio’s zoals die van Knokke-Heist, Stekene, Dendermonde, Ninove, Waregem en meer!

Enkele foto's van onze realisaties